Vidar1VIDAR, “de dansende jager”

Zoals velen van jullie ondertussen wellicht al weten, beleven ondergetekende en Vidar heel veel plezier aan het met elkaar samenwerken. Het maakt hierbij eigenlijk niet uit in welke sport we samenwerken, want als je oprecht samenwerkt beleef er altijd samen plezier aan. Omdat we helaas slechts 24 uur in een dag en 7 dagen in een week hebben, zijn jacht en dogdance de sporten waarin we ons samen gespecialiseerd hebben.

Van pup tot nu 3 jaar later werken we hier op een positieve dwangloze manier dagelijks aan. Daarnaast hebben we ongeveer 1 x per maand les van een super dogdance juf en ook in de jacht volgen we regelmatig lessen bij top trainers. Maar zonder samen thuis oefenen op een speelse plezierige en altijd verassende manier zou het resultaat uitblijven. Hoe mooi is het dan dat dit jaar onze vele trainings uurtjes beloond werden.

Binnen de jacht mochten we samen, na een paar top drie B plekken, mooie B2 workingtest diploma’s dan ook ons felbegeerde A diploma halen. Wat waren we blij en trots en wat was het mooi deze mooie ervaring met onze aanwezige tollervriendjes te mogen delen! In de dogdance waren er op vele 1e plekken in zowel de Freestyle en de Heelwork to Music disciplines in zowel de novice als intermediate klasse.

vidar3Als kers op de taart werden we op het Nederlands kampioenschap reserve kampioen in de Heelwork to Music. Deze resultaten zorgden ervoor dat we voor Nederland mochten uitkomen op het Europees kampioenschap. We zaten gewoon samen met nog drie toppers in het Nederlands Heelwork to Music team! Wat was dit een rete spannende maar ook mooie en bijzondere ervaring. Het leken wel de olympische spelen, 15 landen en 107 deelnemers werden welkom geheten tijdens de officiële openings ceremonie. Het evenement vond plaats in een prachtig sport complex in Oostenrijk en was werkelijk tot in de puntjes georganiseerd. Elk land zijn eigen kleedkamer, allemaal eigen landen kleding. Alles wereldwijd te volgen via live stream, een echt nations diner enz. enz. Fantastisch om mee te mogen maken maar ook iets om toch best wat zenuwachtig van te worden ?.

vidar2Dit laatste droeg bij aan een flinke misser mijnerzijds aan het einde van ons verder hele mooie en nette dans. Vidar hoorde aan de muziek dat hij al moest wisselen naar een andere positie, ik echter door de spanning dus niet. Dat was even balen, maar niet te min zoooo trots op Vidar dat hij daar met zijn immer gretige blije werklust alles goed deed en toch ook wel op mezelf omdat we toch maar mooi ook hier net aan de beste Nederlandse heelworkers werden en op ons eerste EK al bij bovenste helft van Europa mochten horen. Maar bovenal omdat we ook hier mochten en konden laten zien wat de magie van echt samenwerken is en dit ook hier weer te mogen delen met de vele mooie mensen om ons heen! Het was een eer om met Vidar en de andere teamleden Nederland te hebben mogen vertegenwoordigen.

vidar4Ik ben zo trots op mijn rode workaholicje en dankbaar voor het plezier dat hij me altijd laat beleven aan het met hem mogen samenwerken, in welke sport dan ook. Vidar bedankt voor alweer een prachtig jaar samen zijn en samenwerken! En alle lieve mooie mensen om ons heen, dank jullie wel voor jullie immer positieve input, energie en support! Vidar en ik gaan nu lekker uitwaaien met wat echte praktijk jachten en hopen in 2017 weer net zo fijn te mogen samenwerken in zowel de jacht als de dogdance en heel misschien wel wat door mij gemaakte foutjes te mogen herstellen op een EK dogdance en een KNJV A proef...wie weet....We zullen er in ieder geval weer samen plezier onze stinkende best voor doen!

Lieve groet,
Gwen Pieters en Vidar (Rhineferry Chips Ahoy)