nlenfrde

 


Farm FoodFarm Food en de Nederlands Dog Dance Bond organiseren samen,logo rond
tijdens het Animal Event 2018,
de Farm Food Dog Dance Challenge.
Tijdens deze Challenge zal in teams van 3 handlers en honden gestreden worden om de Farm Food Trofee. Waar het in deze Challenge om draait is samenwerking, elkaar helpen, steunen en motiveren. Samen proberen om de Farm Food Trofee te bemachtigen!
.Aan deze competitie kan iedereen meedoen! Je hebt geen startkaart of licentie nodig.

De teams bestaan uit 3 personen en hun honden. 2 personen hebben als eens wedstrijd gelopen, de 3e persoon nog nooit. De deelnemers die al wedstrijd lopen kunnen ongeacht het niveau meedoen, er wordt hier rekening mee gehouden. De beginner hond is een hond en handler combinatie die loopt in de beginners of novice. De gevorderde hond is de combinatie die in hoger niveau loopt dan novice.
Je kan zelf je eigen team samenstellen, zolang het maar aan deze voorwaarden voldoet.

De Dogdancers zullen tijdens de competitie hun eigen routines dansen die beoordeeld worden door een vakjury. Er wordt rekening gehouden met het niveau waarop je loopt.  De duur van de routines:
--- Beginner hond 1.30 minuut routine
--- Gevorderde hond 2 minuut routine
--- Niet wedstrijd hond 1 minuut losse truckjes
Alle behaalde punten binnen het team worden bij elkaar opgeteld en geven het eindresultaat, die het team een finale plek kan opleveren.

De inschrijving is gratis en elke deelnemer ontvangt van Farm Food 2 toegangskaarten tot het Animal Event en een uniek t-shirt met "Farm Food Dog Dance Challenge" erop! Op vrijdag en zaterdag zijn de voorrondes, op zondag de finale.

Met deze Farm Food Dog Dance Challenge willen we iedereen laten zien en ervaren hoe geweldig het is om samen met de hond leuke dingen te doen. Het niveau is van ondergeschikt belang. Enthousiasme en "plezier voor twee " is belangrijk. Laten zien aan de kijkers hoe leuk onze sport is!

Lijkt het je leuk om met de Farm Food Dog Dance Challenge me te doen?
Geef je dan als team op door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt dan een mail met meer informatie
Wees er snel bij, want vol is vol
lijn onder

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuws van de NDDB?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

AANMELDEN 

lijn onder

Kalender

Via deze link kunt u het overzicht van alle selectiewedstrijden downloaden met de bijbehorende internationale wedstrijden

2018  
1 april 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
Meer informatie en inschrijven.
14 april 2018 Algemene Leden Vergadering te Bant
27 mei 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
16 - 17 juni 2018 Weekend wedstrijd georganiseerd door Andre de Jong
2 daagse wedstrijd (buiten wedstrijd)
30 september 2018 NDDB wedstrijd (NK 2018) georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd