nlenfrde

 hallow2017

Datum 21 oktober 2017 Organisatie Esther Niemeijer
       
Locatie Hondenschool Dogmania Jury Anja Christiansen (DK)
  Oosterringweg 51    
  8314 PS Bant    
   
Ring: Binnen – 10 x 15 meter – ondergrond tapijt – omheining met hekjes – jury aan korte zijde.
Overig: Unieke wedstrijd in griezelige sfeer – inloopmogelijkheid aanwezig – toilet en kleedruimte aanwezig – voldoende parkeerruimte – uitlaatmogelijkheden in de buurt – voldoende ruimte voor publiek, benches, etc. – catering verkrijgbaar tegen kleine prijsjes – leuke stands om te shoppen – professionele videograaf aanwezig

Let op: Deze wedstrijd is tevens een selectie wedstrijd

Honden zijn toegestaan in de hal waar de wedstrijdring zich bevindt (liefst in een bench). Gelieve honden die onrustig zijn en/of veel blaffen in de andere hal of in de auto te plaatsen.
Er dient zelf voor zitgelegenheid gezorgd te worden.

Het kan koud worden in de hal; neem dus wat extra dekens voor jezelf en je hond(en) mee.

Klassen: Alle kwalificatieklassen en recreatieklassen. Als extra recreatieklasse is er de thema klasse ‘Happy Halloween!’, waarin het net als vorig jaar de bedoeling is om de meest spookachtige routine neer te zetten (op eigen muziekkeuze, max. 4 minuten). Alle griezels, heksen en spoken worden hierbij opgeroepen om de jury en het publiek aan het schrikken te maken...

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 30 augustus t/m 25  september.

Het inschrijfgeld bedraagt €17,50 voor de kwalificatieklassen en €15,00 voor de recreatieklassen (inclusief de Happy Halloween! klasse).

De betaling mag overgemaakt worden naar rekeningnummer NL 65 INGB 0008 071 675 op naam van E.S. Niemeijer te Leeuwarden, o.v.v. naam geleider, naam hond en de klasse waarin men deelneemt.

hallow2Let op: Een inschrijving is pas geldig wanneer de betaling ontvangen is;er wordt met een wachtlijst gewerkt. Wanneer de wedstrijd vol zit komt men op de wachtlijst en wanneer er dan voor 25 september iemand uitvalt komt de eerstvolgende op de wachtlijst in aanmerking voor een startplaats.

Let op: na de sluitingsdatum van 25 september is het niet meer mogelijk om in te schrijven of om van klasse te veranderen.

Tot en met 25 september wordt inschrijfgeld volledig gerestitueerd wanneer men zich afmeldt. Na deze datum wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd.


INSCHRIJFFORMULIER KWALIFICATIE (ONLINE)
INSCHRIJFFORMULIER RECREATIE (ONLINE)

INSCHRIJFFORMULIER KWALIFICATIE (WORD)
INSCHRIJFFORMULIER RECREATIE(WORD)

Prijzentafel: De prijzentafel zal weer zeer goed gevuld worden. De Happy Halloween! klasse krijgt een eigen klassement met bijbehorende enge prijzentafel.
Standjes: Er zullen een aantal stands met trainingsmateriaal/speeltjes/hondensnacks aanwezig zijn. Heeft u ook interesse in een stand? Neem dan contact op met de organisatie.
Startkaart: Er is een NDDB lidmaatschap met startkaart nodig voor deze wedstrijd (voor alle klassen). Wil je graag meedoen en heb je geen NDDB lidmaatschap met startkaart? Het is dan toch mogelijk om mee te doen, je betaalt echter € 5,- extra per deelname, bovenop het inschrijfgeld


Ik hoop op een gezellige, griezelige wedstrijd!
Bij vragen, neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor spoed: 0031-6-43887170.

Graag tot ziens op All Hallows’ Eve 2017!

Met vriendelijke groet,
Esther Niemeijer

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuws van de NDDB?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

AANMELDEN 

lijn onder

Kalender

Via deze link kunt u het overzicht van alle selectiewedstrijden downloaden met de bijbehorende internationale wedstrijden

2017  
21 oktober 2017 NDDB wedstrijd georganiseerd door Esther Niemeijer te Bant "All Hallows Eve"
Selectiewedstrijd.
Catalogus
Meer informatie en inschrijven
9 december 2017 NDDB wedstrijd georganiseerd door Behave Hondenschool.
Tijdens Hond 2017 in de Rai te Amsterdam
Selectiewedstrijd
2018  
27 en 28 januari 2018 Workshop Elke Boxoen
Meer informatie
11 februari 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
1 april 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
27 mei 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
30 september 2018 NDDB wedstrijd (NK 2018) georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd