nlenfrde

NDDB Dog Dance Selectie Wedstrijd 9 december tijdens Hond 2017.

Website Logo Algemeen

Datum zaterdag 9 december
Organisatie Grietje Wagenaar
Locatie RAI
  Europaplein 22
  1078 GZ Amsterdam

 

Farm FoodHond 2017 is een initiatief van Raad van Beheer. En tijdens dit 3 daags evenement zal alles gaan om het “beleven van houden van honden” Het concept van de Winner show is veranderd om meer bezoekers naar dit nieuwe evenement Hond 2017 te trekken. Kortom Hond 2017 wordt het evenement van dit najaar waar je geweest moet zijn!

Dat betekent voor onze sport een pracht plek is om te laten zien wat Dog Dance is en hoeveel plezier je kan hebben met je hond.
De wedstrijd speelt zich af in de ere ring, deze is voor ons beschikbaar van 10.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur. De ere ring is prachtig mooi aangekleed en zeer ruim, de ring is daarnaast ook nog eens afgezet met boarding. Kortom een bijzondere ervaring om daar je routine te lopen.
Er is voor deze wedstrijd 4 uren tijd voor deze wedstrijd, dit houd in dat inschrijving op een gegeven moment vol kan zijn! In geval van veel deelname zal er met twee jury teams worden gewerkt waardoor het een doorlopend evenement voor publiek wordt.

Entree kaarten De deelnemers aan de Dog Dance wedstrijd ontvangen een gratis toegangskaart per deelnemer en één toegangskaart voor de hond.

behave hondInschrijven kan vanaf maandag 30 oktober tot en met 19 november.
Het inschrijfgeld bedraagt €17,50 voor de kwalificatieklassen en €15,00 voor de recreatieklassen De betaling mag overgemaakt worden naar rekeningnummer NL 28RABO0169945588 tnv G Wagenaar Behave, o.v.v. naam geleider, naam hond en de klasse waarin je deelneemt.

Let op: Een inschrijving is pas geldig wanneer de betaling ontvangen is; inschrijvingen worden dus geaccepteerd op volgorde van betaling. Er is een NDDB lidmaatschap met startkaart nodig voor deze wedstrijd (voor alle klassen). Wil je graag meedoen en heb je geen NDDB lidmaatschap met startkaart? Het is dan toch mogelijk om mee te doen, je betaalt dan echter € 5,- extra per deelname, bovenop het inschrijfgeld. Ook buitenlandse deelname is mogelijk.
Beste routine van de dag

INSCHRIJFFORMULIER KWALIFICATIE (ONLINE)   INSCHRIJFFORMULIER KWALIFICATIE (WORD)
INSCHRIJFFORMULIER RECREATIE (ONLINE)   INSCHRIJFFORMULIER RECREATIE (WORD)De routine met de hoogste score wordt verzocht op zondag het intermezzo te verzorgen en de routine voor de BIS keuring te vertonen voor groot publiek. Gemaakte reiskosten en entree kaarten worden vergoed.

Informatie over Hond 2017 is te vinden op de volgende link http://hond-event.nl
Kijk op de website welke leuke activiteiten er nog meer op het programma staan!

 

Ik heb er enorm veel zin in om ons geweldige sport tijdens Hond 2017 te promoten, kom je ook? Schrijf snel in want vol is vol!


Groetjes Grietje Wagenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0657224204


behave

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuws van de NDDB?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

AANMELDEN 

lijn onder

Kalender

Via deze link kunt u het overzicht van alle selectiewedstrijden downloaden met de bijbehorende internationale wedstrijden

2017  
9 december 2017 NDDB wedstrijd georganiseerd door Behave Hondenschool.
Tijdens Hond 2017 in de Rai te Amsterdam
Selectiewedstrijd
Meer informatie en inschrijven.
2018  
27 en 28 januari 2018 Workshop Elke Boxoen
Meer informatie
11 februari 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
1 april 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
27 mei 2018 NDDB wedstrijd georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd
30 september 2018 NDDB wedstrijd (NK 2018) georganiseerd door NDDB
Selectiewedstrijd