nlenfrde

Selecties WK 2022 Frankrijk

Selecties WK 2022 Frankrijktry out 2

Volgend jaar wordt het WK gehouden in Frankrijk. Hoogste tijd om selectiedatums vast te gaan leggen. Echter, voordat er datums worden vastgelegd dienen we natuurlijk meer te weten over het verloop van COVID 19. Het bestuur houdt met deze de vinger aan de pols en volgt de ontwikkelingen op de voet.
Vandaar dat er nog niet alle exacte datums gegeven kunnen worden, maar wel in welke periode van het jaar.

Voor dit WK zullen 3 wedstrijden worden gepland. De eerste zal 10 oktober zijn en deze is in Bant (meer hierover vind je in de kalender). De 2e zal zijn eind nov / begin dec en de 3e eind jan / begin feb. Zodra datums bekend zijn, worden deze vermeld in de kalender.

Deze wedstrijden zullen live plaatsvinden, dus geen video. Het bestuur hoopt dat het ook weer allemaal kan doorgaan.
Voor jullie als dogdancers, 

lijn onder

Proefwedstrijd 21 augustus 2021

Wij willen op 21 augustus een proefwedstrijd houden in Bant bij de Fam. Oerlemans.

corona exitOmdat de maatregelen omtrent Corona minder en minder worden verwachten we weer naar Live wedstrijden terug te kunnen zij het met aanpassingen.
Om iedereen weer te laten proeven aan hoe het ook al weer was, maar ook de honden weer eens aan een ring te laten ruiken in een ontspannen sfeer hangt er niks van af maar kun je wel weer even voelen hoe het is om onder toeziend oog en in 1 keer je routine te moeten lopen.

Er is geen formele jury maar wel een hapje en een drankje.

lijn onder

Wijziging in kostenoverzicht

Beste leden,

Wij zijn erop geattendeerd dat het niet is toegestaan om niet-leden meer te laten betalen voor wedstrijden welke door de NDDB georganiseerd worden. Wel mogen wij korting aan de leden gaven.
Dit is een juridisch gegeven en wij moeten daarom de prijzen aanpassen. Per saldo veranderd er voor zowel leden aals niet-leden helemaal niets.
Concreet komt het erop neer dat wij de prijzen voor de inschrijving met € 10,00 verhoogd hebben en dat de leden (die in bezit zijn van een startkaart) vervolgens € 10,00 korting krijgen. Niet-leden of leden zonder startkaart krijgen geen korting.
De prijzen voor de video wedstrijden hebben wij conform aangepast en in het reglement naar de website verwezen.

Voor alle duidelijkheid: Wij moeten dit uit juridisch oogpunt aanpassen, Wij conformeren ons aan de intentie van tijdens de ALV genomen besluiten.
Voor vragen kun je contact opnemen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het bestuur
lijn onder 

ALV 26 sept 2020

Beste leden,

Midden in het hoogseizoen, welke zo anders is dan alle andere jaren richten we ons weer tot jullie.
Wellicht ben je aan het genieten van een vakantie thuis of in het buitenland, toch hopen we dat je even stil wil staan bij het volgende.

Zoals eerder vermeld hebben we de ALV verplaatst naar zaterdag 26 september. We vangen aan om 14:30. De locatie is bij hondenschool Dogmania in Bant.

Afhankelijk van de grootte van de groep maken we de ruimte veilig voor ons allen.
Dit betekent dat we van te voren moeten weten hoeveel mensen er komen.
Daarvoor is het nodig dat je je opgeeft door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit kan tot 19 september.

Tijdens deze ALV staat er een belangrijk onderwerp op de agenda, namelijk de voortzetting van de NDDB door het kiezen van een nieuwe voorzitter.
Op dit moment is Eline van Oosterom plaatsvervangend voorzitter, maar ze heeft aangegeven net als de andere bestuursleden deze rol niet blijvend op zich te nemen.

Daarnaast heeft ons helaas het bericht bereikt dat Marian Smit stopt met haar positie in het bestuur. Dit betekent dat er ook een vacature is voor secretaris.

Beide plekken zijn een verplichting om de NDDB te kunnen voortzetten.

Weet wel dat beide plekken hoofdzakelijk een naam hebben.
De afgelopen jaren hebben we alle werkzaamheden samen en in overleg gedaan. We doen dit met elkaar!
Heb je interesse in 1 van deze functies, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als we het bestuur niet kunnen aanvullen dan zullen de wedstrijden helaas stoppen.
Er komt nog een videowedstrijd aan, zoals eerder gemeld, maar om weer fysieke wedstrijden te gaan organiseren verderop in het jaar dient er een voltallig bestuur te zijn.

We zijn ervan overtuigd dat het goed gaat komen.
Graag gaan we sparren met jullie tijdens de ALV hoe we de NDDB ook op de langere termijn levensvatbaar houden.
Dus kom en laten we brainstormen en elkaar voeden met creatieve ideeën.

Geniet van de mooie dagen die op komst zijn, fijne zomer!

Hartelijke groet,
Eline van Oosterom
Marga Verdegem
Margreet Oerlemans

lijn onder

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuws van de NDDB?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

AANMELDEN 

lijn onder

Kalender

Via deze link kunt u het overzicht van alle selectiewedstrijden downloaden met de bijbehorende internationale wedstrijden

2021  
24 oktober 2021 Algemene Ledenvergadering
Meer informatie volgt
12 december 2021 Selectiewedstrijd "Ouwe Sunderklaas" te Ruinerwold
Georganiseerd door Bestuur NDDB
Meer informatie en inschrijven